Investeringar

Upptäck bolagen i vår portfölj

Tillhandahåller en digital plattform i Malaysia som gör det möjligt för konsumenter att enkelt jämföra, anpassa och köpa försäkringar online i realtid. Fatberry har efter en väldigt positiv lansering 2020 ökat sin omsättning kraftigt och utökar nu även sin produktportfölj inom onlineförsäkringar.

Besök hemsidan

Baitlove eller Baitlove Metaverse som helheten kallas internt är ett nystartat ekosystem inom sportfiske som tillhandahåller egenutvecklade digitala tjänster till sina användare. Med Metaverse menar Baitlove en digital värld av olika tjänster där användare kan mötas och förenas inom sitt sportfiskeintresse.

Besök hemsidan

ASEAN Fintech Group är ett venturebolag som positionerat sig som en regional fintech-business builder med en stark förvärvs-och investeringsstrategi. AFG bygger ett integrerat ekosystem inom fintech över vertikalerna Payments, Lending/BNPL och Insurtech.

Besök hemsidan

Svenskt fintechbolag som tillhandahåller en växlingsplattform för kryptovalutor mot olika marknader. Bolaget är listad på NGM-SME.

Besök hemsidan

Vopy’s molnbaserade plattform ger företag möjligheten att erbjuda sina kunder finansiella tjänster – så kallad ’embedded finance’. Med Vopy’s tjänster kan företag expandera sitt erbjudande och på så sätt öka sina intäkter samt förstärka kundupplevelsen och därmed få mer nöjda kunder.

Besök hemsidan

Ger kapital och kunskap för företag med fokus på gaming och e-sport. RightBridge bygger en portfölj av ett ekosystem inom esport och gaming för att behålla och bygga intäktsströmmar genom olika plattformar.

Besök hemsidan

E-handelsplattform inom mobiltillbehör som är verksamma i Norden. iSecrets har sålt mer än 5 miljoner mobilskal och mobiltillbehör. iSecrets ligger som en motor mot flera handelsplatser och marknader. iSecrets har en print-on-demand lösning där flera andra bolag kan integrera sina produkter.

Besök hemsidan

Utvecklar och publicerar mobilspel samt produkter inom digital underhållning. Bolaget har en spelportfölj av mobilspel som har spelats av mer än 350 miljoner spelare. iCandy är ett listat bolag på ASX (Australian Securities Exchange).

Besök hemsidan

ESPL är en Global esports- turnering och medianätverk. ESPL har en mycket skalbar affärsmodell och har även levererat en snabb geografisk expansion till över 15 länder. Genom expansionen kan ESPL nu knyta till sig varumärken som kan använda ESPL som en ny medieplattform för att nå ut till nya konsumenter.

Besök hemsidan

Tillhandahåller conciergelösningar samt lager- och logistiktjänster för B2B och B2C, Beam tillhandahåller tjänsten för företag som har kontor men måste använda sig av förrådslösningar av material, ett sådant bolag är bland annat Hertz biluthyrning.

Besök hemsidan

Cloudaron arbetar med molnlagring inom SaaS segmentet och IT strukturer. Har flera större offentliga kunder och arbetar med abonnemangstjänster. Cloudaron är ett listat bolag på LEEP-Market i Malaysia.

Besök hemsidan

Centrerad plattform som fokuserar på att investera och förvärva e-handelsbolag för olika modelivsstilar i Sydostasien. Driver flera marknadsplatser samt artbox som är en av sydostasiens största festivaler.

Besök hemsidan

Företaget tillhandahåller en dejtingplattform och är en av pionjärerna vad gäller online dejting. Plattformen är tillgänglig i Singapore, Malaysia, Hong Kong, Indonesien och Thailand.

Besök hemsidan

P2P/B2C-utlåningsplattform där även B2B utlåning finns mot mindre företag. Smartfunding innehar licens - Monetary Authority of Singapore ("MAS"), en licens för kapitalmarknadstjänster (CMS) för utlåning och driver sin etablering genom flera samarbetspartner.

Besök hemsidan

Abelco Investment Groups innehav

Områden & fördelning av portföljens värde

Portföljens värde 30 juni 2024

Search for something